• RSS Noticias IU

    • Se ha producido un error; es probable que la fuente esté fuera de servicio. Vuelve a intentarlo más tarde.
  • RSS Noticias PCE

    • Se ha producido un error; es probable que la fuente esté fuera de servicio. Vuelve a intentarlo más tarde.
  • Anuncios

Esquerra Unida se suma a la concentració contra la manipulació a Canal 9 del pròxim 17 d’abril

El conseller d’EUPV a RTVV, Amadeu Sanchis, ha qualificat de “molt positiva” la convocatòria d’aquesta concentració i ha fet una crida a tots els valencians i valencianes per a que participen en la mateixa. “Els diferents esdeveniments que s’han anat produint des de l’any passat, com ara el cas Gürtel, la crisi econòmica o el lamentable cas d’assetjament sexual a tres treballadores de RTVV, han evidenciat allò que des d’EUPV hem vingut demanant de forma periòdica al consell d’administració de l’ens públic: que Canal 9 deixe de ser una televisió del PP i complisca el que marca la Llei de creació de RTVV respecte la pluralitat, la transparència i la utilització del valencià”.


Per a Sanchis “malauradament hem de continuar constatant com els canvis promesos no arriben i la censura en la informació d’un sol partit s’ha convertit en la senya d’identitat de RTVV”, assenyala.

El conseller d’EUPV anuncia que les reivindicacions i propostes que es faran en el carrer el dia 17 d’abril “seran portades, una vegada més, als debats del consell d’administració de RTVV per part d’EUPV, per a que aquest es faça ressò del que ja s’ha convertit en un clamor popular.

Sanchis considera “inajornable i imprescindible una renovació d’una bona part de l’organigrama de RTVV. És hora que es deixe d’arraconar als excel·lents professionals que fins ara han estat marginats per la seua visió crítica respecte allò que es marcava des de la direcció general o, com s’ha demostrat ara, per les decisions unilaterals de l’anterior secretari general, Vicente Sanz”.

El conseller d’esquerres també ha instat a posar damunt de la taula la problemàtica laboral que pateix tant la ràdio com la televisió valenciana “per encetar de nou un diàleg que finalitze amb la polivalència i la flexibilitat, amb la temporalitat de la meitat de la plantilla i done pas a la necessària estabilitat d’aquesta”.

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: