• RSS Noticias IU

    • Se ha producido un error; es probable que la fuente esté fuera de servicio. Vuelve a intentarlo más tarde.
  • RSS Noticias PCE

    • Se ha producido un error; es probable que la fuente esté fuera de servicio. Vuelve a intentarlo más tarde.
  • Anuncios

EU exigeix la retirada inmediata de l’expedient obert contra els treballadors de RTVV que feren vaga

El conseller d’EUPV a RTVV, Amadeu Sanchis, considera “altament preocupant que des d’una empresa pública que ha de ser l’exemple de respecte escrupolós als drets constitucionals, es vullga represaliar a un grup de treballadors i treballadores per haver exercit un dret fonamental com és el dret a la vaga”.

Sanchis ha anunciat la “total solidaritat” d’EUPV amb aquestos treballadors a la vegada que ha mostrat la seua repulsa “a una acció intimidatòria, perquè difícilment no es pot deixar de relacionar a la situació que viu l’ens públic des de l’escàndol provocat pel cas Vicente Sanz”.

Per a Esquerra Unida, “no és casual que els treballadors als què s’intenta represaliar formen part de CCOO i la Intersindical, els quals s’han personat com acusació particular en el judici obert contra el ja cessat ex secretari general de l’ens públic”.

Sanchis afirma: “sorprèn també la rapidesa en la què s’ha obert l’expedient sancionador a aquestos treballadors i la lentitud i l’opacitat que envolten l’expedient obert contra Vicente Sanz. RTVV ha de saber que aquestos atacs contra els drets dels treballadors, lluny d’afeblir el moviment sindical, el reforça i li dona major legitimitat si cap per a preparar la vaga general del 29 de setembre contra les retallades socials i laborals”.

El conseller d’EUPV demanarà la retirada de l’expedient contra aquestos treballadors en la reunió del Consell d’Administració d’aquesta vesprada.

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: